LenSoClean

LenSoClean apparaat

Het LenSoClean apparaat maakt miljoenen kleine bubbels, die ieder net als een kleine onderwater bom fungeren. LenSoClean blaast met deze bubbels op veilige wijze de aanslag en viezigheid weg van het gehele oppervlak van de lens, zodat u ervan verzekerd bent dat u geen viezigheid in uw ogen krijgt bij het inbrengen van uw lenzen. Dit gebeurt door ultrasone golven die de vloeistof min of meer door de contactlenzen heen blaast.

De LenSoClean doet zijn werk in 3 minuten en werkt heel simpel. Lenzen (hard of zacht) en vloeistof erin, knop aan en u kunt meteen weer uw lenzen in.

De LenSoClean gebruikt een laag voltage adapter, dus is er geen gevaar voor schokken. Het kan gebruikt worden met de meeste harde, zachte, permanente of langere termijn contactlenzen.

LenSoClean Het apparaat heeft als eerste intrede gedaan in de Verenigde Staten en wordt daar nu aangeraden door professionals in de oog industrie.

Voor wetenschappelijk bewijs van de resultaten van LenSoClean en voor voorbeelden hoe een vieze contactlens eruit ziet, kunt u de resultaten van de LenSoClean klinische studie bekijken.

Consumenten verkoopprijs: 49,95 euro